We want you… to game for charity!

We willen dat jullie zich engageren voor het goede doel: Gamers unite voor het goede doel!

Jaarlijks zetten De Warmste Week en Serious Request zich in voor het goede doel. Ze engageren volledig België en Nederland om geld in te zamelen via leuke acties. Ook Game Mania haalt zijn warmste hart boven. Via #Gamers4life verzamelen we alle gamers om iets te doen in gaming-thema voor het goede doel. Super Mario-koekjes bakken, golfen op de Wii met je grootouders, een Rocket League toernooi … organiseren… Ieder game-excuus is goed om geld in te zamelen. Heb je nog geen idee wat jij kan doen, kijk dan zeker even bij onze superdope inspiratie tips!

Daarnaast kan je ook via de #Gamers4life-wedstrijd kans maken op fantastische gameprijzen. In iedere Game Mania-winkel of via onze online shop kan je vanaf 8 december unieke codes aankopen voor €2 (maar koop er gerust zoveel als je wilt) waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Met deze code kan je deelnemen op deze website en maak je kans op allerlei prijzen. Zo kan je het goede doel steunen én je eigen gamers-collectie uitbreiden!

Over Serious Request & De Warmste Week

De Warmste Week van Music For Life is een initiatief van de Belgische radiozender Studio Brussel. 3 radiopresentatoren kamperen een week op het provinciaal domein Puyenbroeck. Ze engageren iedereen om acties op te zetten voor het goede doel. En deze goede doelen kies je zelf per actie.

Met 3FM Serious Request: De Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie.

Met de aandacht die de dj’s genereren, informeren ze het publiek over de doelen van dit jaar en roepen ze op om in actie te komen: tegen betaling verzoeknummers aanvragen, doneren en evenementen opzetten die bezocht kunnen worden, zoals een gamemarathon in de kantine van je voetbalvereniging of een rooftopparty op je dakterras (ja inderdaad, midden in de winter). Alles wat geld en awareness opbrengt voor deze drie doelen is geoorloofd!

We rekenen dus op alle gamers, in België en Nederland, om even tijd vrij te maken en ervoor te zorgen dat kinderen, ouders en families over de hele wereld ook weer een level kunnen stijgen.

Deel deze post

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!