Over #Gamers4life

#gamers4life is een initiatief van Game Mania om gamers te engageren om van alles rond gaming te doen voor het goede doel! Alle acties staan in het teken van De Warmste Week & Serious Request. Dit zijn twee initiatieven voor het goede doel georganiseerd door respectievelijk Studio Brussel en 3FM in België en Nederland! Dus organiseer een game-avond, een toernooi, een stream ... of bak gamekoekjes bakken of haak gamefiguren, het kan allemaal! Op deze #gamers4life website kan je geen acties voor De Warmste Week of Serious Request registreren, dat doe je op de website van deze acties. Hier kunnen gamers hun actie wel aanmelden zodat andere gamers mee kunnen gamen voor het goede doel!

Want wij gamers zetten graag een leven in voor anderen... ;)


Wat is #gamers4life?

Met #gamers4life wil Game Mania gamers verzamelen om acties te ondernemen voor het goede doel. Alle acties staan in teken van De Warmste Week & Serious Request. Want gamers zetten graag een leven in voor anderen. 😉


Over de #gamers4life wedstrijd

De #gamers4life-wedstrijd is een actie van Game Mania waarbij je gameprijzen kan winnen.  In iedere Game Mania-winkel in België of Nederland of via de online shop kan je unieke wedstrijdcodes aankopen voor €2. De opbrengst van de wedstrijdticketverkoop in België gaan via De Warmste Week naar Mobile School, de opbrengst in Nederland is ten voordele van het Rode Kruis via Serious Request


Wat zijn De Warmste Week & Serious Request?

De Warmste Week van Music For Life is een initiatief van de Belgische radiozender Studio Brussel. 3 radiopresentatoren kamperen een week op het provinciaal domein Puyenbroeck. Ze engageren iedereen om acties op te zetten voor het goede doel. En deze goede doelen kies je zelf per actie.

3FM Serious Request is een initiatief van de Nederlandse radiozender NPO 3FM. In de week voor de kerstdagen sluiten 3FM DJ’s zich zes dagen lang op in een glazen radiostudio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Met de aandacht die zij met deze actie genereren, roepen zij op om in actie te komen.


Heb je een idee maar ben je nog niet geregistreerd als actie?

Surf naar de websites van De Warmste Week & Serious Request om je actie te registreren. Voor De Warmste Week kan je je actie hier registreren. Organiseer je iets voor Serious Request, dan kan je je actie hier laten registreren.
Doe je een actie in gamingthema voor een ander goed doel, laat het ons weten via hello@gamers4life.be of hello@gamers4life.nl.


Waar gaan de opbrengsten van De Warmste Week & Serious Request naar toe?

Bij De Warmste Week kies je zelf welk goede doel je wil steunen. De acties opgezet door Game Mania zelf zijn ten voordele van Mobile School, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen.

Voor 3FM Serious Request 2017 gaan alle opbrengsten naar het Rode Kruis om door een crisis verscheurde families te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.


Ik heb nog geen goed doel voor 'De Warmste Week'.

Je vindt alle goede doelen terug op de site van De Warmste Week.

Onze eigen Game Mania-acties zijn ten voordele van Mobile School, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen. Zij ontwikkelen mobiele schoolkarretjes en verzorgen de opleiding van straathoekwerkers. Momenteel rijden er 48 mobiele schooltjes in 25 landen, verspreid over vier continenten: Latijns-Amerika, Azië, Afrika en Europa.
Bezoek de website van Mobile School.


Hoe kan ik deelnemen aan de wedstrijd?

Bij je Game Mania-winkel of online kan je een ticket met een unieke code aankopen. Die code kan je gebruiken bij het online invullen van het wedstrijdformulier. Je maakt kans op fantastische gamingprijzen en de opbrengst gaat naar het goede doel.


Toch nog vragen?

Stuur je vraag naar hello@gamers4life.be of hello@gamers4life.nl.

Deel deze page

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!